Shutterstock 1115223305

Wij zorgen voor de
energie van morgen

Hexapower spitst zich toe op de installatie van zonnepanelen en andere toepassingen waarbij hernieuwbare energie de hoofdrol speelt. Samen met het overkoepelende bedrijf Hexagon, een projectontwikkelaar gespecialiseerd in de reconversie van oude terreinen naar vooruitstrevende projecten, zet Hexapower op die manier de eerste stappen richting zelfvoorzienende local energy communities.

Duurzaam
ondernemen

Een duurzame aanpak doorheen alle bedrijfsaspecten is wat alle ondernemingen onder Hexagon bindt: alles is geënt op een bloeiende toekomst voor mens en omgeving.

Focus op
hernieuwbare energie

Hexapower drukt zijn stempel op hernieuwbare energie en wil voortrekker zijn in de oprichting van zelfvoorzienende local energy communities.

Aandacht voor
de omgeving

Hexapower speelt een actieve rol in het duurzaam maken van woon- en werkplekken die niet alleen aan de bewoners, ondernemers en werknemers maar ook aan de omgeving een meerwaarde bieden.

Eigen filosofie
en aanpak

Een deskundige benadering en kwalitatieve producten zorgen samen voor een maximaal energierendement voor elk gebouw of project, van woning over industriegebouw tot businesspark.

Mask

Innovatief en duurzaam
ondernemen

Vanuit zijn ruime ervaring in grootschalige reconversie- en industriële projecten in Vlaanderen, besloot Jelle Vandendriessche in 2017 om zijn uitgesproken visie op innovatieve projectontwikkeling verder te zetten onder de vorm van Hexagon. Met de oprichting van Hexapower zetten we een volgende stap in duurzaam werken en wonen.

Plant

De toekomst is aan
local energy communities

Hexapower wil pionier zijn in de oprichting van local energy communities waarbij wijken, bedrijfsparken, appartementsgebouwen, gemeentebesturen... een installatie van hernieuwbare energie op onafhankelijke wijze zullen delen en hun verbruik hierop zullen afstemmen. Door kwalitatieve zonnepanelen aan te bieden aan particulieren en bedrijven, zet Hexapower hierin alvast een eerste belangrijke stap.

Ontdek de bedrijven
van Hexagon

 • Hexapower

  Hexapower focust op de installatie van zonnepanelen met het oog op een duurzame toekomst waarin local energy communities de norm worden.

  Overzicht Hexapower
 • Hexagon

  Hexagon spitst zich toe op de reconversie van oude terreinen naar vooruitstrevende businessparken en residentiële projecten, voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen.

  Bezoek de website
 • Hexahub

  Alle ingrediënten van duurzaam werken komen samen in businesspark Hexahub in Roeselare, waar het ondernemerschap kan groeien en bloeien.

  Bezoek de website