Rectangle 5

Haal levenslang voordeel
uit zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet alleen een onuitputtelijke energiebron, het is ook een slimme investering die tal van financiële voordelen oplevert.

Vraag jouw offerte aan

Waarom zonnepanelen?

 • Je woning stijgt in waarde

  Zonnepanelen dragen bij tot een betere EPC-score, wat leidt tot een verhoogde waarde van jouw woning. Sterker zelfs, zonnepanelen hebben procentueel de grootste positieve invloed op een EPC-score. De ideale investering dus, zowel op korte als lange termijn.

 • Je krijgt je investering terug

  Met zonnepanelen wek je jouw eigen energie op waardoor jouw energiefactuur tot een minimum beperkt wordt. Dat zorgt ervoor dat je jouw investering gemiddeld al na 7 jaar terugverdient en je daarna kan genieten van gratis elektriciteit opgewekt door jouw zonnepanelen.

 • Onze expertise krijg je er gratis bij

  Bij Hexapower staat jouw voordeel voorop: onze energy consultant geeft dan ook deskundig advies over het ideale aantal panelen dat nodig is voor een maximaal rendement.

 • Milieuvriendelijke energie

  Zonnepanelen zorgen voor een onuitputtelijke bron van schone energie, wat betekent dat er geen CO₂ vrijkomt bij de opwekking van zonne-energie. Zo draag jij je steentje bij in de strijd tegen het broeikaseffect.

 • Makkelijk in onderhoud

  Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig want het meeste vuil wordt door de regen weggespoeld.

 • Lange levensduur

  De levensduur van onze zonnepanelen ligt beduidend hoger dan de standaard: na 25 jaar behaal je nog steeds een rendement van 80 % dankzij de Metal Wrap Through technology (MWT), die uitzonderlijk krachtige energie produceert. Bovendien geniet je bij Hexapower ook van 15 jaar productgarantie.

Ons stappenplan

Zonnepanelen staand

1. Vraag een offerte aan

Bij ontvangst van jouw offerteaanvraag contacteert onze energy consultant je heel snel voor een afspraak.

2. Kennismaking

Onze energy consultant komt langs om ter plaatse de nodige berekeningen te maken. Daarna krijg je van ons een offerte op maat.

3. Planning voor de plaatsing

Zodra wij groen licht krijgen, plannen we de installatie van jouw zonnepanelen in.

4. Installatie

Ons team van gecertificeerde plaatsers komt op de afgesproken dag jouw zonnepanelen vakkundig installeren.

5. Monitoring

Via een proactief opvolgingsysteem bekijken wij uw installatie van op afstand. Zo verzekeren wij u dat uw zonnepanelen steeds optimaal werken.

6. Levenslang voordeel

Haal levenslang financieel voordeel uit het gebruik van je zonnepanelen en draag zo bovendien je steentje bij aan een duurzame toekomst.